Постинг
27.02.2015 15:28 -
Стига с тези теми за секс и пубери.Време е за нещо различно!
Хей,мили мои читатели....
Почти на 100% съм сигурна,че на повечето читатели няма да им е интересен този пост,но реших да Ви споделя какво реших да направя днес за вечеря.
Ястието се казва: "Свинско гювече с гъби и кашкавал"
Необходими продукти:
Начин на приготвяне:
Нарязаните гъби се задушават в тиган с маслото/олиото/зехтина.Добавя се нарязания лук.След това се добавя и месото,нарязано на хапки.Прибавят се и подправките(освен посочените подправки,Вие можете да сложете и други по Ваш избор).Сместа се слага в гювеч или гювечета(аз я сложих в гювеч).Пекат се в умерена фурна,като малко преди готовност се поръзва с кашкавала и се допича/т со зачервяване.
Много мислих какво да направя за десерт.Дали торта,дале кекс,дали руло...накрая реших да е нещо леко-Кисел.
Кисел навярно всички знаят как се прави.
Поздрави-Сандра! :*
Почти на 100% съм сигурна,че на повечето читатели няма да им е интересен този пост,но реших да Ви споделя какво реших да направя днес за вечеря.
Ястието се казва: "Свинско гювече с гъби и кашкавал"
Необходими продукти:
- 400гр.свинско месо(аз сложих доста повече месо,защото обичам да има отвсичко в повече);
- 300гр гъби (и от тях сложих малко повече)
- 2 глави лук (сложих 1 глава лук,защото беше доста голяма,а и сестра ми не обича лук,така че...)
- 1/2пакетче масло(по принцип като готвя,слаган зехтин,затова и сега съм сложила малко зехтин.).
- 200гр настърган кашкавал
- черен пипер
- сол
Начин на приготвяне:
Нарязаните гъби се задушават в тиган с маслото/олиото/зехтина.Добавя се нарязания лук.След това се добавя и месото,нарязано на хапки.Прибавят се и подправките(освен посочените подправки,Вие можете да сложете и други по Ваш избор).Сместа се слага в гювеч или гювечета(аз я сложих в гювеч).Пекат се в умерена фурна,като малко преди готовност се поръзва с кашкавала и се допича/т со зачервяване.
Много мислих какво да направя за десерт.Дали торта,дале кекс,дали руло...накрая реших да е нещо леко-Кисел.
Кисел навярно всички знаят как се прави.
- нишесте(аз винаги взимам ягода).
- Вода/компот.Аз слагам компот,защото става по-сладко.Днес към едното нишесте ще прибавя компот от ягоди+плодовете,а към другото нишесте-компот от малини.
Поздрави-Сандра! :*
Вълнообразно
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 10
Архив